Câstigă Bitcoin în câțiva pași simpli

Spread the love

O modalitate de a face rost gratis de criptomonede este și accesarea unor site-uri care le oferă gratis = faucets.
Nu vă așteptați să câștigați mare lucru – de obicei se oferă 1 – 10 satoshi pentru a vizualiza un site sau pentru a da click pe un link (de cele mai multe ori e și un kaptcha de completat)
Un satoshi reprezintă o sumă infimă = 100.000.000 satoshi = 1 bitcoin, deci pentru a câștiga un cent aveți nevoie de aproximativ 150 satoshi = vreo 50 de click-uri pentru a câștiga un amărât de cent !!!
Asta nu înseamnă ca nu se poate câștiga ceva (măcar experiență). Există și faucet-uri care plătesc mai bine – voi prezenta unul dintre ele mai jos- și se pot câștiga relativ ușor câţiva dolari într-o lună.
În articolul precedent Cum poți câștiga Bitcoin (http://webafacere.ro/2018/09/24/cum-poti-castiga-bitcoin-caz-practic/) am arătat o alternativă prin care am obținut 4 dolari într-o săptamână doar jucând unele jocuri și instalând aplicații. Astăyi să vedem ce oferă faucet-urile.

Pasul 1 – Crearea unui cont care să permită să obțineți plata imediată, chiar daca e vorba doar de câțiva satoshi
(pe o adresa normală de portofel veți putea încasa ceva doar după ce obțineți o sumă de 2-3 dolari)
Recomand faucethub.io. Linkul conține și numărul meu pentru referrals, pe care vă rog să-l folosiți – nu vă costă nimic !
După crearea contului aveți diverse metode de a obține satoshi, dar nu vă recomand să le folosiți – veți vedea că este mai convenabil să folosiți un alt site

Eu am „reușit” să câștig 8 cenți în decurs de o săptămână în care am încercat tot felul de modalități de a obține recompense. Dacă vă interesează care sunt cele care sunt cele care chiar plătesc, mă puteți întreba în comentarii.

Pasul 2 – Crearea unui cont pe o platformă specială de faucet-uri
Am încercat vreo 10 siteuri care presupun înregistrare prealabilă. Cel mai mult m-a impresionat cointiply.  Link-ul este tot cu referral și vă rog să-l folosiți dacă apreciați acest articol.
Aici se găsesc numeroase variante de căștig – cele mai convenabile sunt cele de la Offer Walls:
Minute Stuff
Revenue Wall – recompensele pentru surveys (chestionare online) sunt cele mai mari
PTC Wall
Din nou, nu vă aşteptaţi să câştigaţi sume importante. În 8 zile am adunat cam 1.5 dolari

În concluzie, dacă aveţi timp de pierdut, în decurs de o lună puteţi câştiga vreo 5 dolari în Bitcoin.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Fii primul care lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notificare