Cum poți câștiga Bitcoin – caz practic

Spread the love

Cu puțin timp în urmă v-am prezentat căteva modalități de a obține criptomonede – http://webafacere.ro/2018/09/10/5-modalitati-de-a-obtine-bitcoin/
În cele ce urmează vă voi demonstra că se poate câștiga Bitcoin daca încerci metodele propuse – în final vei ajunge să ai un portofel virtual cu criptomonede în el !!!
Vom parcurge 2 pași:

  1. Instalăm un portofel virtual (XAPO sau COINBASE)
    De ce neaparat una din acestea două? Pentru că aplicația de la pasul 2 face transferuri de Bitcoin sau Ethereum doar in conturi deschise la XAPO sau COINBASE.
    Instalați din Google Play și urmați pașii indicați. Va trebui sa faceți o fotografie la un act de identitate și la o factură de utilități cu adresa voastră pe ea.
    Cele 2 aplicații sunt printre cele mai importante pentru tranzacționarea criptomonedelor și puteți avea încredere în ele. Dacă totuși nu doriți să vă dați datele personale, vă voi arăta în postări ulterioare cum puteți evita acest lucru (dar veți căștiga mai greu bitcoin) sau cum puteți rămăne complet anonimi (cu monero, de exemplu).
    Dacă aveți probleme în setarea contului, puteți să-mi scrieți în comentarii.

2. Instalăm aplicatia STORM PLAY și facem rost de criptomonede gratis
Am ales o aplicație de mobil care plătește destul de bine (nu trebuie să dați 100 de click-uri pentru un amărât de cent) și chiar face transferurile promise. Este vorba de Storm Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakecodes.bitmaker&hl=en
– Instalați aplicația pe mobil din Google Play. Dacă vă place acest site și vreți să ma ajutați și pe mine să câștig cățiva satoshi, puneți L790QG la persoana care v-a recomandat (nu vă costă nimic).
– Introduceți adresa pentru Bitcoin și/ sau Ethereum de la aplicația instalată la pasul 1.
Există și posibilitatea de a alege Storm, prin Jaxx dar recomand să schimbați această monedă (care acum se află cam pe locul 130 printr-o criptomonede cu o capitalizare de vreo 30 miioane $) cu Bitcoin, Ethereum sau altă monedă din top 10. O prezentare a modului cum puteți face un astfel de schimb o voi face în postarea ulterioară.
– În sfârșit ar trebui să fi ajuns la Storm Tasks. Nu sunt multe taskuri din care sa pueti alege, dar chiar veți primi recompensa promisă dacă le faceți.
Eu am ales LordsMobile(a trebuit să-l joc vreo 10 zile pentru a ajunge la nivelul solicitat) si Blox (a presupus doar instalare și creare cont – în 10 minute era gata).
La ambele progresul a fost inregistrat de Storm Play în mod corect, chiar dacă a trebuit să astept cam 15- 30 minute de cănd am terminat taskul și până a apărut că l-am realizat.
Următorul pas a fost să retrag recompensa (withdraw) – după cum vă spuneam una in Bitcoin și alta în Storm. Mai jos un prinstcreen în care vedeți ca tranzacțiile au fost inițiate

La Bitcoin a durat cam 7 zile până s-a transferat suma. Vezi mai jos (in XAPO) că chiar a ajuns la mine în portofel. S-au încadrat în termenul promis

La Storm încă mai aștept să ajungă – nu am niciun dubiu ca vor sosi. După ce storm-ii ajung in Jaxx la mine, îi voi schimba în Bitcoin și vă voi arăta cum am făcut acest lucru.
În concluzie – puteți obține bitcoin în valoare de câțiva dolari destul de simplu. Suma este mică dar este suficientă pentru a vă familiariza cu portofele virtuale, tranzacții între portofele sau schimburi între diferite criptomonede

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Fii primul care lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notificare