5 modalități de a obține Bitcoin

Spread the love

În acest articol nu mă voi ocupa de cumpărarea directă (vezi http://webafacere.ro/folosire/cum-pot-cumpara-bitcoin-in-romania/)

Vom explora metode alternative care nu presupun niciun cost sau vreo investiție prealabilă.

1. Muncește pentru Bitcoin

Este una din cele mai simple și convenabile modalități de a obține criptomonede.

Dacă ești programator, translator, scrii texte, ești muzician sau inginer, poți să incepi să muncești pentru Bitcoin.

Există numeroase platforme si siteuri web care oferă bitcoin în schimbul unor servicii pe care sa le prestezi. De exemplu:

2. Câștigă Bitcoin din tranzacții

Altă modalitate eficientă de a face rost de bitcoin o reprezintă tranzacțiile de monedă virtuală.

Ideea de bază este de cumpăra diverse criptomonede atunci când sunt ieftine și să le vinzi apoi când le-a crescut prețul.

Pare simplu, dar pentru a avea succes e nevoie de multă experieță și o analiză serioasă înainte de a acționa.

Când reușești o astfel de tranzacție, câștigi „Satoshi” și astfel devii posesorul a mai multe monede bitcoin.

Personal nu sunt adeptul acestei metode – este foarte riscantă. Dar, având în vedere că criptomonedele sunt „încercate” de multă lume, dacă urmărești cu atenție piața, ai mai multe șanse să ieși în câștig decât la alte tipuri de tranzacții financiare.

Poți începe prin a monitoriza cu atenție câteva monede favorite și să începi să le cumperi de la exchange-uri, cum ar fi:

Lista începe cu exchange-uri care sunt foarte ușor de folosit și se încheie cu cele recomandate doar pentru traderii experimentați !

3. Câștigă BTC prin acordarea de împrumuturi

După cum spun toți cei implicați în domeniul financiar – „Este bine să-ți pui banii la treabă”

Dacă deja deții bitcoin, poți obține profit împrumutându-i. Există o sumedie de platforme peer-to-peer care îți dau posibilitatea sa dai cu împrumut bitcoin și să obții o dobândă de 12%-18% tot in BTC

ATENȚIE: Astfel de tranzacții nu sunt bine reglementate, așa că este bine sa fii atent cui îi împrumuți bitcoin și care sunt exact condițiile oferite de platformă, pentru a te asigura că îți vei primi banii înapoi.

4.Faucets

Faucets sunt

un sistem de recompensare, accesibil pe un site web sau printr-o aplicație, care oferă premii sub formă de satoshi, ce reprezintă o parte din 100.000.000 dintr-o unitate de bitcoin, în schimbul îndeplinirii unor sarcini descrise anterior.

Aceste faucets te pun să rezolvi captcha, sa joci jocuri, sa dai click pe anunțuri de publicitate sau să te uiți la clipuri video.

Puteți găsi o lista de Bitcoin faucets populare pe acest link.

Această modalitate de aface rost de bitcoin nu este prea eficientă – o puteți folosi doar ca să testezi un wallet de criptomonede sau sa  te dai mare că ești posesor de monede virtuale.

5. Câștigă bitcoin ajutându-i pe alții

Este o modalitate interesantă de obținere de criptomonede, dar trebuie să fii bun la analize și căutări offline și online.

Bitfortip este o aplicatie pentru mobil și desktop care îți dă bitcoin în schimbul unor informații.

Pe această platformă, oricine poate întreba orice, iar persoana care răspunde primește criptomonede in schimbul răspunsului dat.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Fii primul care lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notificare