Bitcoin continuă să scadă – a ajuns la 7000$

Spread the love

Bitcoin are iarăși probleme…

În timp ce principala ciptomonedă a pierdut aproape 30% de la începutul lunii până acum (pe 4 mai depășise bariera de 10.000$), nici celelalte monede virtuale nu o duc mai bine – Ethereum, Ripple sau Litecoin continuă și ele să scadă.

De altfel, din ultimele 17 zile, bitcoin a închis în scădere în 12 dintre ele. De asemenea numărul căutărilor pe google este în scădere. Împreună cu reglementările care tot sunt anunțate și a schemelor frauduloase descoperite, pun o presiune foarte mare asupra criptomonedelor. Unii văd deja sfărșitul acestora. Este foarte dificil să se facă previziuni în acest moment, dar un lucru este clar – criptomonedele bazate pe tehnologia blockchai vor exista cu siguranță și în viitor – nimeni însă nu știe exact în ce formă…

În 2013 s=a întâmplat un fenomen similar – bitcoin ajunsese la 1000$ și apoi a pierdut aproape 80% din valoare. O depreciere similară anul acesta ar duce prețul la aprocimativ 2.800$, ceea ce ar corespunde ritmul actual de depreciere a valorii bitcoin-ului!

Este de așteptat ca criptomonedele să aibă astfel de varoații (după cum spuneam au chiar o istorie în acest sens). Doar că de data aceasta sunt mult mai multe persoane implicate și pentru majoritatea este prima dată când se confruntă cu o asemnea variație.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Fii primul care lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notificare