Bitcoin poate aduce venituri importante nu doar prin tranzacționare

Spread the love

Dacă ne referim doar la conferințele Bitcoin, trebuie spus că acestea continuă să aducă milioane de dolari organizatorilor.
Scăderea valorii bitcoin și a celorlalte criptomonede nu par să fi afectat prea mult pe cei care câștigă bani din organizarea de conferințe despre bitcoin. Alături de cei care încasează comisioane pe tranzacții, cei care câștigă bani din activități conexe continuă sa aibă parte de afaceri înfloritoare.

De exemplu, un bilet la conferința CoinDesk’s Consensus de la New York a costat aproximativ $2,000. Cu peste 4000 de participanți prezenți (față de 2700 anul trecut) înseamnă un venit de 8 milioane dolari. Alte 20 de evenimente conexe sunt organizate in aceeași perioadă, toate presupunând un cost de intrare și toate beneficiind de prezența multor persoane.

Dar conferința Consensus este poate cea mai importantă care se organizează despre bitocin – de exemplu cofonsatorul Twitter, Jack Dorsey, a cărei companie Square tocmai a anunțat ca va începe tranzacționarea de criptomonede, va vorbi la acest eveniment. Și nu este singurul nume important – lista vorbitorilor include de la oficiali guvernamentali la inițiatori de start-up -uri.

Și nu este vorba doar de criptomonede – există un consens că tehnologia blockchain cva avea un impact major asupra viitorului apropiat și se pot câstiga mulți bani din aceasta.
În acest moment sunt și mulți investitori care caută afacerea potrivită în domeniu. Momentul aduce aminte de ce s-a intamplat la începutul anilor ’90 cu revoluția dot com. Și atunci s-u investit mulți bani, unii au câștigat dar mulți au și pierdut.

Trebuie avut în vedere că multă lume consideră prețurile de mii de dolari pentru o conferință ca fiind exorbitante și chiar parte din modalități de a induce în eroare persoane cu promisiuni neacoperite. De exemplu unul dintre fondatorii ethereum,,Vitalik Buterin, a boicotat Consensus. Amber Baldet, fostul șef pe criptomonede de la J.P. Morgan, a criticat și el prețurile ridicate cerute.

Multitudinea de conferințe care se organizeaza pe bani frumoși arată interesul deosebit manifestat de multă lume în acest domeniu. Asta înseamnă, pe de o parte, că trebuie să fim atenți să nu plătim pentru ceva ce nu ne ajută de fapt cu nimc și pe de altă parte că se pot obține profituri substanțiale din astfel de activități conexe criptomonedelor.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Fii primul care lasă un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notificare